Honest Trailers - Robocop

Idag, den 7 februari 2014, har remaken av RoboCop biopremiär och vad passar då inte bättre än att säga sanningen om det gamla originalet, plus att ge små pikar till den kommande remaken: 
 
 
Fler Honest Trailers:
 

Kommentarer
Robin säger:

Tänkte se om Robocop idag. Och självklart talar jag om den riktiga Robocop! Tycker det är en skam att folk gör remakes på filmer utan att tänka på hur mycket tid folk verkligen lade ner på filmen från 80-talet. Det tog Peter Weller typ 11 timmar för sig att få på sig dräkten första gången.

Svar: Skam och skam vet jag inte om jag skulle vilja kalla det, snarare idé brist =) Men vissa remakes blir ju faktiskt mycket bättre än originalet och därför brukar jag inte ha så mycket emot dom. Just i RoboCops fall så är det Joel Kinnaman som jag retar mig på, han är ju värdelös. Annars så gnäller jag inte så mycket på remakes, så länge de inte gör en på Alien vill säga.
...Liiinna

2014-02-07 Kl: 19:48:16
URL: http://filmfett.blogg.se
David H säger:

Underbart, som alltid.
Jag har mycket låga förväntninger på den nya flmen.

Svar: Själv så tror jag att den kommer vara så dålig att den nästan blir bra. Det är vad jag hoppas på iaf eftersom jag ska se den på bio på söndag =)
...Liiinna

2014-02-07 Kl: 20:39:22
David H säger:

Hoppas då för din skull att den är riktigt kass, så att du ialla fall har något att skratta åt ;)

Svar: Ja, man få nästan hoppas på det. Eller att den chockar mig genom att vara förvånansvärt bra. Jag är visserligen inte ett så stort fan av originalet så kanske denna vinner mitt hjärta iallafall =)
...Liiinna

2014-02-07 Kl: 20:52:53
David H säger:

Jag har inte heller haft orginalet som en av minna favoriter från eran. Men det är en bra film som jag ser emellanåt. OCh den innehåller många episka Repliker.
"You´r slime Bodiker"

Svar: Vet du vad? Nya RoboCop är inte så skitnödig trots allt. Den är faktiskt rätt bra och då menar jag inte dålig så att den blir bra utan bara bra =)
...Liiinna

2014-02-08 Kl: 11:35:34

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: