Honest Trailers - Superman IV: The Quest for Peace

Lagom till premiären av Man of Steel så kom en ärlig trailer på den film som sägs vara sämst i Superman historien, nämligen Superman IV: The Quest for Peace. Ska vi döma av den ärliga trailern här under så verkar filmen vara riktigt värdelös, så värdelös att jag inte ens blir sugen på att se den och då är det riktigt illa.
 
 
 
Mer Honest Trailers:
 

Kommentarer
Sofia Wigen säger:

SV: Men asså det är så sjukt irriterande, jag har typ inga läsare kvar!! BTW, gillar du Alien! Älskar de själv. Haha, när jag var mindre tyckte jag de va söta...men jaa, haha, men de är sjukt bra filmer i alla fall, antar att du har sett dem, älskar i alla fall Ripley, hon e så cooL!

Svar: Jag älskar Alien, de är min stora passion här i livet. Växte upp till de filmerna. Jag har så gott som alla filmutgåvor som finns i Alien filmserien. Så den delen av min filmsamling har nog kostat ca 10 000, och ännu mer om vi ska dra in tv-spelen och böckerna som jag har om Alien. De filmerna må vara gamla men de lever vidare än i dag =)
...Liiinna

2013-06-30 Kl: 16:29:59
URL: http://allineedihave.se/
Tess säger:

1:an och 2:an är underbara! 4:an.... nja... Christopher Reeve är fantastisk såklart, men filmen i övrigt? Den går att missa kan jag säga :-)

Svar: Jo, jag misstänkte det för den verkar allt rätt så skruttig den fyran. Den dödad helt mitt sug på att köpa och se de andra...
...Liiinna

2013-06-30 Kl: 22:55:34
URL: http://highlandertess.blogg.se
Sofia Wigen säger:

SV: Ja håller med dig! Är inte sååå stort fan av dom, men filmerna är sjukt bra! Haha, shit, 10 000? Det är mycket! Haha, jag har alla filmerna, men inte böcker och spel och sånt. Men ja, filmerna är gamla men dom är fortfarande grymt bra!

2013-07-01 Kl: 22:08:57
URL: http://allineedihave.se/
Tess säger:

Oh, men skaffa 1:an och 2:an du :-D De är härliga! 2:an kan i vissa scener kännas lite corny, men det går fort över ;-)

Svar: Jag vill ju helst ha en sån där filmbox om jag ska se nån... För har jag köpt en så måste jag köpa alla, en lite förbannelse som jag har över mig. Men en vacker dag så kanske jag skaffar mig en. Finns säkert någon som är billig hos Amazon.
...Liiinna

2013-07-01 Kl: 22:44:14
URL: http://highlandertess.blogg.se
Tess säger:

Jag har filmboxen med alla. Jag ignorerar bara 3:an och 4:an ;-) Kan vara kul att ha alla filmer i en serie, men då det gäller Hajen har jag bara 1:an. Tycker 2:an var rätt ok också, men vill inte ha de övriga :-S

Svar: Jag började faktiskt leta runt och tyvärr så finns det ingen box kvar.. Jo, en och då menar jag verkligen en (i skrivande stund) hos Amazon, men det säljes av en en tredje part och då vågar jag inte handla. Så där gick den drömmen i kras. Men det kommer väll en ny så småningom, säkert när Man of Steel kommer ut.
...Liiinna

2013-07-01 Kl: 23:55:34
URL: http://highlandertess.blogg.se
Tess säger:

Denna är det jag har. http://www.capedwonder.com/newwebsite/images/DVD_art/CW-CRSC-art-2006.jpg
Jag hittade en annan samling, men då är det inklusive den med Brandon Routh. http://www.amazon.com/Superman-Picture-Anthology-1978-2006-Blu-ray/dp/B004UQPM4E

Svar: Det var den nedersta länken som jag tittade på, men sägs av en tredje part och sånt tycker jag inte om.
...Liiinna

2013-07-02 Kl: 11:00:45
URL: http://highlandertess.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: