Space Buddies

airbuddies9.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Space Buddies (Familjefilm):
Ett gäng hundvalpar hamnar av misstag på ett rymdskepp som ska till månen. Nu måste de lista ut hur man bland annat styr och landar skeppet, och framförallt hur de ska komma tillbaka till jorden.


Filmen får:
Detta är faktiskt en av många filmer i serien Air Bud, den nionde filmen för att vara exakt. Filmerna har ingen direkt följetong så det är bara att kasta sig in när man känner för det. Jag såg Air Bud 1-3 när jag var mycket mindre och minns inte mycket av dom och detta är den första jag ser utav Buddies filmerna. Och jag kan nog säga att jag valde rätt film att se då jag gillar lite spaceade filmer. Men även om jag valde rätt så är denna lite för fjollig för oss vuxna människor, men ändå otroligt söt. Och tyvärr så innehåller den en rip-off på Armageddon. Det lilla rymdskeppet som hundarna åker med ska nämligen stanna till och kopplas samman med en rymdstation för att tanka, och denna rymdstation innehåller klart en tokig rysk astronaut. Precis som i Armageddon, fast här har vi klart även en rysk hund. Filmen går helt klart att se men man kanske har större glädja av den om man har ett barns sällskap.

Kommentarer
Tess säger:

Jag kommer inte ihåg vad den heter, men jag har sett Buddies-filmen där de tävlar som slädhundar. Kan vara både gullig och rolig om man är på det humöret :-)

2010-10-12 Kl: 20:31:14
URL: http://highlandertess.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: