Linnea, Kattdödaren

Photobucket
Kerstin


Linnea är en farlig människa i bloggvärlden och inte minst farlig för världens alla katter.

Hon har blivit omtala i olika katt-bloggar efter att hon skrev ett inlägg där hon sa att hon skulle avliva sin katt Kerstin som kanske kunde komma att kissa i soffa eftersom Kerstin redan hade kissat på Linneas Espirit väska. Detta startade ett krig som Linnea har svårt att hantera. Hon tog självklart bort inlägget om avlivning, men nu ändrar hon även folks kommentarer.

Som den katt vän jag är lämnade jag självklart en kommentar till ett inlägg om ett par skor människan hade köp. Där skrev jag något i stil med: "Vågar du verkligen köpa så fina saker. Jag kanske kommer hem och kissar på dom och avlivning av människor är nog inte lika lätt att komma undan med".

Men vad gjorde inte Linnea då?

Jo, hon raderade självklart mitt inlägg, skapade en ny kommentar där hon snodde min identitet och angav mitt namn och min bloggadress som avsändare. "Min" kommentar lyder nu mera så här:
"Gud vilka snygga skor! :)"
Och tro mig, det har jag verkligen inte skrivit. Som mina bloggläsare vet har jag inget intresse för mode och jag skulle aldrig ens få för mig att lämna en kommentar som berör mode.
Jag gick återigen till attack men jag är rätt så säker på att människan kommer radera den kommentaren så fort hon ser den.

Photobucket


Kort och gott: Passa er för Linnea då hon inte kan stå för det hon säger, inte kan ta kritik och anser att en soffa är värd mer än ett kattliv. Samt att hon lämnar kommentarer i sin egna blogg som är underskrivna med någon annans namn och bloggadress.

Kommentarer
bea säger:

Fan vad arg jag blir när jag läser sånt. Precis som dig så är jag också en riktig kattvän och jag blir så förbannad när jag läser sånt här

2011-09-16 Kl: 08:30:05
URL: http://beatricej.webblogg.se/
Wikki säger:

Snacka om att skita i det blå skåpet! Undrar om man kan anmäla något sådant nånstans hos hennes webhost?! TassKram Wikki

2011-09-16 Kl: 08:31:23
URL: http://www.metrobloggen.se/wikipedia
Suzanne säger:

Hej! Såg via Wikkibloggen att Linnea förfalskar kommentarer. Har nu varit inne på hennes blogg och kommenterat den saken (plus att skorna är ASFULA). Håller med dig om att den personen är livsfarlig!

2011-09-16 Kl: 10:04:34
Tess säger:

Man FÅR INTE använda annan persons namn och uppgifter när man kommenterar. Och hon tål verkligen inte kritik. Jag var inne i hennes blogg och läste lite helt orelaterat till katten Kerstin. Ser en ful (i mina ögon) sak med päls på och skriver att jag aldrig förstått det fina med päls och undrar om hon kunde förklara för mig vad hon gillar med det. Ingen arg eller elak kommentar utan en uppriktig fundering. Får en motkontring som jag inte ens varit med om då jag faktiskt HAR diskuterat ett hett ämne med någon.

2011-09-16 Kl: 13:43:28
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Nathalie @ BloodyDisgusting säger:

Har också kommenterat hennes blogg nu och tagit en print-screen på originalet =) Ska bli intressant att se om hon ändrar ;)

2011-09-16 Kl: 18:17:59
URL: http://bloodydisgusting.blogg.se/
Wikki säger:

Tja i nästa inlägg skriver hon bara om hur duktig hon är som tagit sig rätten att censurera och modifiera alla kommentarer som skrivs till hennes blogg! Inte för att det ska vara SANT o nej sanningen är oviktig. Men för att det ska vara FINT och SNÄLLT. Snacka om att leva i en lögn... Trist. NosPuss Wikki

2011-09-16 Kl: 19:30:06
URL: http://www.metrobloggen.se/wikipedia
Katten Sippo säger:

Uschjam, vi tycker inte alls om Linnéa. Vi tycker synd om framtida djur som hamnar i hennes klor, människor med för den delen.

2011-09-16 Kl: 19:56:00
URL: http://kattensippo.com
Lina säger:

Den fega Linnea kan än en gång inte ta pressen och har nu raderat inlägget hon skrev i mitt namn. Hon insåg nog att hon kunde hamna i knippa. Plus att hon inte kommer godkänna "påhopp". Men hon har ju bara sig själv att skylla.

2011-09-17 Kl: 03:38:36
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
chrisse säger:

Detta låter ju helt otroligt korkat av henne! Varför posta ett sådant inlägg och sedan inte kunna ta kritik?!

Och att ändra andras kommentarer är ju så sorgligt. Blir förbannad på henne!!

2011-09-17 Kl: 10:37:56
URL: http://lovelystar.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: