Film Nytt, del 173

Tom Cruise kommer ta på sig huvudrollen i den kommande sci-fi filmen Oblivon som kommer regisseras av Joseph Kosinski. Filmen bygger på en bok som i sin tur bygger på idéer av Joseph Kosinski själv. Från början var det Disney som hade tagit sig att att få igång filmen, men de tappade kontrollen och nu är det Universal som har tagit över. Cruise kommer spela en soldat som reparerar androider som skyddar ett obeboeligt jorden från elaka utomjordingar, medan människorna lever uppe bland molnen. Cruise kommer att stöta på en kvinna, säkerligen en vacker sådan, som har kraschlandat på jordens ödemark och kvinnan kommer få honom att tänka över sin livssituation.


Som ni kanske vet ska det bli en tv-serie av filmserien Transporter. I filmerna ser vi Jason Statham i huvudrollen som Frank Martin men så blir det självklart inte i tv-seriens värld, utan där kommer vi istället få se Chris Vance ta sig an rollen. Jag vet i fan om jag kommer följa denna serien, för utan Jason ingen Transporter. Jag känner att en flopp håller på att utvecklas.


Som vi alla vet så kommer det att bli en remake på filmen Carrie och det surras nu om att det kommer bli den 15-åriga Hailee Steinfeld som tar sig an rollen som självaste Carrie. Megan Fox är dock också ute efter denna rollen så vi få väll se vem det blir som tar sig an den när det är dags. Megan är i och för sig något för snygg för att göra rollen som den mobbade och utstötta Carrie kan jag tycka.


Först kom Baksmällan, sedan Baksmällan 2 och nu kommer vi även få en Baksmällan 3. Warner Bros låter Craig Mazin skriva manuset till film och det sägs att filmen ska ta ur grabbarna ur den onda fylle cirklen.


Den blivande sci-fi drottningen Alice Braga är nu klar för en roll i den kommande sci-fi/drama filmen Elysium som än så länge har hemlig handling, men det ryktas om att den kommer ta plats 100 år in i framtiden och på en annan planet. Filmen har dock blivit fram flyttat och det nya bio datumet i USA är satt den 1 mars 2013. För utom Alice Braga kommer vi även att kunna se Matt Damon, Jodie Foster, William Fichtner, Wagner Moura och Sharlto Copley i filmen.


Bradley Cooper har tillsammans med en vän skrivit ett manusutkast till filmatisering av Dan Simmons sci-fi roman Hyprion och skickat in det till producenten Graham King som äger rättigheterna. Cooper sitter nu och hoppas på att hans manus går hem och att han själv  kommer få regissera filmen, men det lär nog inte hända då filmen har varit under utveckling en längre tid och med Scott Derrickson som regissör säger han.
*Bokens synopsis är följande: "På planeten Hyperion, utanför mänsklighetens maktsfär, väntar en varelse som kallas Shrike. Somliga tillber den. Somliga fruktar den. Somliga har svurit att förgöra den. I Tidsgravarnas dal, där väldiga, dystra byggnadsverk rör sig bakåt i tiden, väntar Shrike på dem. På undergångens tröskel, när krig rasar i galaxen, ger sig sju pilgrimer av på en sista resa till Hyperion för att söka svar på gåtorna i sina liv. Var och en bär ett desperat hopp - och en fruktansvärd hemlighet. Och en kan komma att hålla mänsklighetens öde i sina händer".
* Tagit ifrån MovieZine.se


Föregående Artiklar:
Film Nytt, del 172
Film Nytt, del 171
Film Nytt, del 170
Film Nytt, del 169
Film Nytt, del 168
Film Nytt, del 167
Film Nytt, del 166
Film Nytt del, 165
Film Nytt, del 164
Film Nytt, del 163
Film Nytt, del 162
Film Nytt, del 161
Film Nytt, del 160
Film Nytt, del 159
Film Nytt, del 158
Film Nytt, del 157
Film Nytt, del 156
Film Nytt, del 155
Film Nytt, del 154
Film Nytt, del 153
Film Nytt, del 152
Film Nytt, del 151
Film Nytt, del 150
Film Nytt, del 149

Kommentarer
Micke säger:

Megan Fox är för snygg för att spela huvudrollen i Carrie. Det blir inte trovärdigt om en sån babe ska spela en blyg och mobbad tjej. Men hon kanske gör som Charlize Theron i Monster, och gör sig ful?

2011-06-02 Kl: 20:46:00
URL: http://mickemovie.bloggagratis.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: