Trekkies 1-2

0707.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Trekkies (Dokumentär):
Här få vi följa autografjägare, där tandläkare utför rotfyllningar i Federationsdräkter och en debatt om "Trekkies vs Trekkers" pågår. Denise Crosby från Star Trek: The Next Generation presenterar här en mycket roande dokumentär om "fan-fenomenet" Star Trek.


Dokumentären får:
Jag kan inte hjälpa det, men jag bara älskar såna här dokumentärer och dokumentärer är inte ens min grej. Kanske gillar jag denna för man framstår som helt normal. För ärligt, vem vill bli klassad som en sån där mega nörd. Visst, nörd är jag, men inte fan går jag runt och klär ut mig och lägger hela min livs stil på ST. Men det finns ju tydligen folk som gör det, och man skrattar ju bara av att titta på dem. Underhållande!



0158.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Trekkies 2 (Dokumentär):
Här får vi följa Star Trek-fans över hela världen, bland annat Tysklands Spock och en engelsman som förvandlade sin lägenhet till ett rymdskepp och annonserade ut den på internet för 2 miljoner dollar...

(Jag hittar inget klipp från denna)

Dokumentären får:
Och så gör dom det igen, de tyckte tydligen inte att de skämde ut sig tillräckligt i den första dokumentären. Man sitter även här och småflinar åt dessa nördiga nördar. Dessa människor har asså inga gränser och verka inte skämmas för nått. Denna är minst lika härlig som den första och minst lika underhållande. Och återigen känner man sig som den mest normala människan på jorden.